La Candidatura d'Unitat Popular del municipi de Palamós va celebrar un acte dissabte al Passeig per informar sobre l'impacte que suposaria la construcció d'un polígon industrial que vol impulsar l'Ajuntament de Palamó Hi van participarl'advocada i activista Montserrat Vinyets, l'advocat i diputat per la CUP Benet Salellas i el regidor de la candidatura local, Joan Bohigas. Hi van assistir un centenar de persones interessades a conèixer l'impacte mediambiental que tindria si s'acabés construint el polígon.

L'advocada Montserrat Vinyets va explicar com d'important és la mobilització popular i ho va exemplificar parlant de diferents lluites col·lectives en defensa del territori «com la campanya de Salvem Castell, lluita en la qual ens emmirallem sovint pel gran suport popular i impacte que va tenir».

El diputat de la CUP Benet Salellas va afirmar que «encara hi ha temps per aturar aquest projecte que amaga interessos merament econòmics i especulatius» i va insistir que «la mobilització ciutadana serà la clau per poder protegir aquest paratge, situat a l'entrada de la Vall de Bell·lloc».

També va explicar que fins i tot el PDeCAT diu que cal una mirada supramuncipal pel que fa al territori i que cal evitar la construcció de nous polígons industrials. El diputat assenyalava així que, més enllà de ser una demanda de la CUP, el Parlament està treballant en la línia oposada que pretén l'Ajuntament de Palamós, «essent evident les incongruències de l'equip de govern de la nostra vila. Esperem que hi hagi un replantejament i s'aturi aquest despropòsit».

El regidor Joan Bohigas va tancar l'acte aportant dades i exemples que segons l'esquerra anticapitalista fan més que qüestionable la construcció d'aquest polígon industrial, i va insisitir que «no està acompanyat de cap estudi que n'avali la necessitat, com tampoc s'han avaluat les conseqüències irreversibles que causaria sobre el territori».