La Policia Local de Palafrugell va Policia Local de Palafrugell rescatar . Els dos nois es van precipitar des de l'espai on es trobaven, sota l'hotel La Torre, com a conseqüència del temporal que va afectar aquest sector de costa. El vent que bufava i la força d'una onada van provocar que es precipitessin al mar, ha informat l'Ajuntament palafrugellenc. A més, un cop van caure, aquestes inclemències van provocar que els dos joves no poguessin sortir de l'aigua i necessitessin auxili per tornar a la terra ferma.

Un caporal i un agent de la Policia Local palafrugellenca, juntament amb Albert Muñoz, el propietari del centre de submarinisme Barracuda, van sortir del port de Llafranc amb una embarcació amb l'objectiu de localitzar el més ràpidament els dos joves per poder-los rescatar, han relatat les fonts.

Un cop localitzats, els agents van ajudar els joves a pujar a l'embarcació i allunyar-los de l'espai proper a les roques on es trobaven. Els nois es trobaven esgotats i sense forces, a causa de l'esforç realitzat després de caure a l'aigua, ha explicat l'Ajuntament de Palafrugell. Un cop arribats al port de Llafranc, una ambulància del SEM els va realitzat les primeres cures ja que presentaven ferides i rascades en tot el cos, produïdes per les pedres i roques.

Quan es van localitzar els pares dels dos joves, se'ls va informar dels fets i les possibles conseqüències que hauria pogut tenir l'incident si no s'hagués produït una ràpida actuació per part de les persones que van fer el rescat.