L'Ajuntament de Torroella de Montgrí canviarà en el futur la ubicació de l'skate park que es troba a l'entorn de l'Espai Ter. El regidor delegat de l'equipament, Josep Martinoy (UPM), considera que l'entorn de l'Espai Ter ha de ser per realizar-hi activitats que hi estiguin lligades, i ha concretat que és un trasllat a llarg termini que depèn de l'aprovació del projecte d'enjardinament i de millora de la zona, per al qual calcula que encara falten dos o tres anys. «Quan es posi decent l'entorn de l'Espai Ter i s'hagi trobat un altre lloc per a l'skate park» es farà el trasllat, ha destacat el regidor. Martinoy ha negat que es tracti d'una qüestió d'imatge, però sí que ha comentat que els usuaris de l'skate park aixequen en ocasions tapes per saltar-les o deixen brutícia prop de l'Espai Ter, per la qual cosa entén que s'ha de buscar un espai més adequat per a aquesta pràctica. En aquest sentit, ha afegit que hi hagut queixes de veïns perquè usuaris de la zona de patinatge hi són a altes hores de la nit, cosa que genera molèsties.

No comparteix aquesta visió el regidor de CiU i exalcalde, Jordi Cordon, que ha apuntat que les pistes de patinatge «no fan nosa» alhora que considera «sorprenent» i «fora de lloc» les paraules de Martinoy sobre els usuaris de l'skate park.

El regidor de l'Espai Ter, però, insisteix que l'entorn de l'equipament ha de ser per fer-hi activitats que hi tinguin relació i, així com ja s'ha fet amb l'asfaltatge de la façana est de l'Espai Ter i es farà amb la sud, també s'actuarà a la nord perquè «hi ha d'haver una zona enjardinada, però no un skate park». També ha reiterat Martinoy que aquesta actuació «no és cap prioritat», que va per llarg i que abans s'han d'executar altres projectes com ara la zona esportiva o l'entrada sud de la localitat. I ha afegit que, igualment, s'ha de buscar una ubicació «millor» per a l'skate park.

L'equipament esportiu de patinatge es va inaugurar el febrer de l'any 2006. Posteriorment, es va construir l'Espai Ter, que va entrar en funcionament per la Fira de Sant Andreu de 2011.