El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat per 411.000 euros les obres de millora de la seguretat viària a la GI-652, a Torrent. L'actuació consisteix en la construcció d'una rotonda que millorarà l'accés al municipi. Es preveu adjudicar les obres durant la propera tardor i iniciar-les entre finals d'any i començaments del vinent, amb un termini d'execució de 5 mesos.

Actualment, l'encreuament d'accés a Torrent està format per un tercer carril central de girs situat a la GI-652 i per les illetes d'encaminament del trànsit situades al vial d'accés al nucli urbà.

La nova rotonda que es construirà tindrà 44 metres de diàmetre exterior, amb una calçada de 8 metres amb dos carrils. El voral interior serà de 0,5 metres i l'exterior d'1 metre. L'illot interior tindrà zona remontable d'1 metre d'amplada formada per llambordins de formigó.

Les obres inclouen els moviments de terres, ferms i drenatges, la senyalització horitzontal, la vertical i la d'orientació, l'abalisament i les barreres de seguretat, així com la modificació de serveis afectats.