El servei de salvament i socorrisme a la façana marítima de Platja d'Aro, ha realitzat del 17 de juny al 31 de juliol, un total de 537 atencions sanitàries en els tres espais on té presència: sa Conca, platja Gran i cala Rovira. També 59 ajudes sol·licitades per usuaris amb mobilitat reduïda i 2.835 accions preventives per evitar situacions de risc com: ocupació de caiacs i patins de la zona de bany o de banyistes dels canals per a embarcacions o avisos a pescadors i a amos de gossos, entre d'altres.

En relació amb les assistències sanitàries el nombre més alt són per situacions lleus (476) derivades majoritàriament de ferides o picades d'animals marins i minoritàriament greus (26): asfíxies, insolacions, lipotímies o fractures, però amb dos decessos (17 de juny i 12 de juliol). S'han realitzat 21 recerques de persones extraviades, 35 rescats i 12 evacuacions hospitalàries. En relació amb els indicatius de seguretat, situats en sis punts de la façana marítima: quatre a la platja Gran (Cavall Bernat, Centre, Ridaura i Riuet), i una a cala Rovira i a sa Conca; han registrat majoritàriament Bandera Verda (82%), minoritàriament Groga (18%) i cap dia Bandera Vermella.

En total hi participen, fins al 17 de setembre, 23 socorristes distribuïts en 5 punts de socors, 7 cadires i 1 torre de vigilància, però també a peu de platja. Es compta amb un servei propi d'embarcació i moto aquàtica de salvament, quatre caiacs, un quad i dues bicicletes de seguiment. També es disposa de tres desfibril·ladors i simultàniament, hi ha instal·lat un Punt SOS autònom a la cala del Pi amb un sistema d'intercomunicació sense fils que connecta directament amb el telèfon d'emergències 112.

A més, el consistori va informar que també es distribueixen fins a 2.000 braçalets per localitzar amb més facilitat possibles infants extraviats i es realitzen activitats educatives tant al Casal d'Estiu Municipal com al Mini Club Infantil de platja, entre d'altres.