L'Ajuntament de Palamós ha finalitzat, aquesta setmana, el principal gruix d'obres de millora integral del barri del Palmar, situat entre els barris de l'Eixample i de la Platja. Els treballs es van iniciar el mes de març passat i de moment, ja ha finalitzat la urbanització de totes les voreres, la instal·lació de fanals, la canalització de serveis, l'asfaltatge dels carrers interiors i el del Mar, així com el pintat de tota la senyalització viaria.

Segons el consistori, ara només falten acabaments puntuals, com l'adaptació dels guals d'accés als aparcaments privats, o les tasques de tapat dels registres de soterrament de la xarxa d'electricitat que està previst que la companyia realitzi durant els propers dies.

Per a la finalització definitiva del projecte, només quedarà pendent: l'acabament definitiu, el fressat i l'asfaltatge del carrer de Nàpols, i l'asfaltatge de la plaça interior del Palmar, on també s'ubicarà arbrat. Aquestes tasques tindran lloc durant la primera setmana de setembre. L'àmbit del Palmar es va urbanitzar als anys 60 i actualment requeria una actuació urgent en la millora de voreres, asfaltatge i serveis. El pressupost d'aquest projecte integral és de 338.400 euros finançats majoritàriament per l'Ajuntament amb un 71%, i la resta, el 29%, mitjançant contribucions especials.