Castell d'Aro celebrarà el pròxim cap de setmana, 26 i 27 d'agost el seu 18è Mercat medieval en el nucli històric, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional. Segons va informar el consistori, enguany, aquesta fira compta amb noves i variades propostes d'activitats, demostracions d'oficis, espectacles, fira de productes d'artesania i d'alimentació i espais de restauració. L'entrada serà gratuïta.

Amb aquesta nova edició del Mercat Medieval, la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, organitzadora de l'esdeveniment, vol repetir l'èxit de les edicions anteriors, en les quals fins a 15.000 persones es van passejar pels carrers més antics de la vila.

Les principals activitats proposades són: falconeria, caravana de ponis, consulta de tarot i jocs de temàtica medieval i tallers infantils. Pel que fa a les demostracions d'oficis s'hi podrà veure: filadora, bufador de vidre, destil·lació de perfums, llauner i pintora il·lustradora. També hi haurà cercaviles, concerts de música medieval, espectacles d'animació medieval, titelles o combat d'armes. A més, durant tot el cap de setmana es poden adquirir alguns dels productes artesanals.

El consistori ha editat 6.000 llibrets informatius en quatre idiomes -català, castellà, francès i anglès- i ambienta amb escuts heràldics, estendards, banderoles i altres elements el nucli històric de Castell d'Aro.