Ensurt ahir al municipi de Torrent a causa d'un incendi a la carretera C-66. Segons va informar els Bombers de la Generalitat, a les quatre menys deu minuts de la tarda van rebre un avís que alertava d'un l'incendi de vegetació a la carretera C-66 al terme municipal de Torrent.

En arribar al lloc del succés, concretament al quilòmetre 0,7 de la C-66, els Bombers van descobrir que es tractava d'un remolc que s'havia desenganxat del turisme i que a causa de les guspires generades per la cadena de subjecció en xocar contra l'asfalt, es va incendiar. El foc es va estendre pel marge d'aquesta carretera cremant 4.000 metres quadrats de vegetació.

Fins al lloc s'hi van desplaçar vuit dotacions terrestres dels Bombers i dues de suport de l'ADF de les Gavarres. També es van activar dos mitjans d'extinció aeris que finalment no van haver d'actuar. No es van haver de lamentar ferits. Tot i això, a causa del foc, es va haver de tallar la carretera en ambdós sentits durant varies hores generant llargues retencions a aquesta via que connecta Llofriu amb la Bisbal d'Empordà o Besalú. Finalment la carretera es va reobrir completament cap a un quart de vuit del vespre. Respecte al foc, un cop es va donar per controlat i extingit, dues dotacions es van quedar a la zona remullant el terreny fins que a les vuit del vespre es va donar el servei per tancat.

El foc va generar una densa columna de fum que va causar alarma entre conductors i els veïns de la zona, que espantats van compartir imatges i demanaven informació a través de les xarxes socials.