El popular Còctel Rambo es tornarà a fer aquest dissabte a la discoteca Les Teules de Pals, tal com es va fer l'any passat, després que l'Ajuntament de Palafrugell i la Generalitat prohibissin la celebració d'aquest xou a la platja de Llafanc.

La 27a edició del mític espectacle creat per Carles Bisbe començarà a dos quarts de dues de la matinada i durarà més d'una hora. Com ja és habitual, Bisbe té previst fer una entrada «espectacular» acompanyat de «dues o tres rambitas». A més, no faltarà el seu famós còctel amb els ingredients de sempre: cointreau, suc de taronja, suc de pinya, tot tipus de fruites trossejades, cava brut, unes gotes d'angostura i licor de préssec. «És un format diferent del que feia a la platja, més recollit i més familiar» assegurava ahir Bisbe qui preveu que enguany acudeixin a la cita més de 2.000 persones. «L'any passat van ser menys assistents perquè era la primera vegada que ho fèiem a les Teules, però aquest any molta gent ens ho està demanant» va ressaltar el propietari de l'hotel Llafranc, qui va subratllar que hi haurà «alguna sorpresa». Aquest esdeveniment compta amb el suport de la Fecasarm.

Respecte a la 30a edició, Bisbe va avançar que «intentarà» que es pugui fer a la platja de Llafranc. «No ho veig gaire factible i en tres anys poden passar moltes coses, però m'agradaria» va assegurar Bisbe.