Un accident de trànsit entre dos cotxes va obligar ahir a tallar durant dues hores i mitja la carretera GI-652 al seu pas per Pals. Concretament, es va produir un xoc frontal entre dos turismes que va deixar, segons fonts del Servei Català de Trànsit (SCT), quatre ferits, dos d'ells de gravetat.

Segons el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), els ferits són quatre joves, tres d'ells de 21 anys i un de 26 anys. Aquest darrer i un altre, ferits de menys gravetat van ser evacuats en ambulància a l'hospital de Palamós, mentre que els dos ferits greus, van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona.

El sinistre viari va tenir lloc pels volts de dos quarts de vuit del matí, a l'altura del quilòmetre 0,5 de la GI-652 al seu pas per Pals, en direcció a Palafrugell. Aquesta via uneix Pals amb Torrent.

L'accident entre els dos cotxes va obligar a tallar la carretera perquè poguessin treballar els serveis d'emergències. Els Mossos d'Esquadra s'hi van desplaçar amb cinc patrulles, els Bombers amb dues dotacions i el SEM amb quatre ambulàncies.

La via va estar tallada des de dos quarts de vuit fins a les deu del matí, segons el SCT, quan la situació es va poder donar per normalitzada.