Palamós va celebrar ahir la segona edició de la Mostra de Cervesa Artesana Mar de Birres, que a partir del migdia i fins a la matinada va oferir un tast de cerveses artesanes acompanyat de música en viu, conferències i tallers infantils. La mostra estava organitzada per l'associació Kaòtikes i en col·laboració amb l'Ajuntament de Palamós i va servir per convertir la vila baixempordanesa en un aparador del món de la cervesa artesanals de diferents punts de Catalunya.

L'acte va resultar un èxit d'assistència de visitants que es van aplegar a l'esplanada del port amb taules i parades distribuïdes en un espai d'uns 2.000 metres quadrats de superfície l'aire lliure.

La mostra Mar de Birres va oferir una varietat de cerveses artesanes que es complementaven amb una zona de food trucks, on es van poder degustar diverses especialitats de productes gastronòmics.

Mar de Birres va oferir també l'oportunitat d'aprofundir en la història i el procés d'elaboració de cervesa artesana amb la xerrada a càrrec d'Adrià Valero.