El Club Alpí Palamós va encetar ahir al vespre una nova edició de les Jornades de Muntanya i Natura al municipi, amb la col·laboració de les àrees de Medi Ambient, Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palamós. Des d'ahir i fins al proper 5 d'octubre hi ha programades activitats per a totes les edats amb l'objectiu d'apropar el públic en general a l'esport de muntanya.

Les 11es jornades de Muntanya i Natura van començar ahir amb la projecció del documental Meru. Odisea en el Himalaya, que relata en imatges la història de tres escaladors que ho arrisquen tot per conquerir el cim. Aquest documental ha estat premiat al Sundance Festival i es podrà veure gratuïtament al teatre-auditori La Gorga.

Les activitats seguiran aquest dissabte al passeig del Mar, on el Club Alpí haurà preparat un circuit d'aventura, un rocòdrom monòlit de set metres i un slackline perquè tothom qui vulgui pugui provar diferents modalitats d'aventura. Totes les activitats programades són gratuïtes excepte aquestes tres, que tenen un cost de 3 euros. Per als més petits, a més, es farà l'hora del conte amb una contacontes.