El Festival Rodamón de Gossos d'Elit, que organitza l'Associació Protectora d'Animals del Baix Empordà-Rodamón, va aplegar a l'estadi municipal de Palafrugell uns 1.200 espectadors en la que suposava la seva setena edició, celebrada aquest diumenge. En total, l'entitat animalista va poder recaptar 632 euros, els quals destinarà a diferents actuacions dins la Fundació de la protectora d'animals.

L'edició del diumenge del Festival de Gossos d'Elit va comptar amb especialistes de primer nivell internacional en habilitats canines, amb demostracions de dogfrisbee, detecció de drogues i explosius, rescat de persones i també amb l'actuació de Miron Bococi, amb el seu espectacle mundial únic en doma en llibertat i volteig cosac.

L'espectacle estava amenitzat pels actors Ramon Navarro i Gabriel Córdoba. El Festival Rodamón de Gossos, que es va desenvolupar a l'Estadi Municipal de Palafrugell, es va iniciar a les 11 del matí i va finalitzar al voltant de les dues del migdia.

L'entrada era gratuïta i, com en les anteriors edicions del Festival, més d'un miler de persones van poder gaudir d'aquest espectacle en directe.