Un tall elèctric ahir a la tarda va deixar sense subministrament 7.100 abonats al municipi de Sant Feliu de Guíxols, segons van informar fonts de la companyia Endesa, que van exposar que la situació es va originar arran de la desconnexió fortuïta d'una línia de mitja tensió. La desconnexió es va produir quan passaven vint minuts de les quatre de la tarda i el servei es va restablir en la seva totalitat quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de sis de la tarda.

Les fonts de la companyia elèctrica van exposar que els 7.100 abonats que es van quedar sense llum van anar recuperant el subministrament de manera progressiva fins al restabliment total a les llars i locals afectats. En total, van precisar les fonts d'Endesa, el tall d'abastament elèctric es va prolongar una hora i 22 minuts.

Tall anterior a la Bisbal i Corçà

Divendres de la setmana passada, uns 3.100 abonats, principalment dels municipis de la Bisbal d'Empordà i de Corçà, també es van veure afectats per un tall en el subministrament elèctric. Aleshores, la causa va ser la desconnexió d'una línia. En aquell cas, la ruptura en el subminstrament elèctric es va produir a un quart de cinc de la tarda i el servei es va recuperar totalment a tres quarts de set del vespre, va informar aleshores Endesa.