Una persona va resultar ferida amb cremades de segon grau a la cara i al cos i una altra va sofrir diversos traumatismes en una explosió en una masia que va tenir lloc aquest divendres a la tarda a Casavells. Els Bombers van rebre l'avís del fet a les 16.45 hores d'un testimoni que havia trobat una finestra a la carretera C-252. La deflagració va produir-se en una masia ubicada a tocar de la carretera, a prop de la sortida nord del poble i que està en obres. Segons els Bombers, que hi van enviar cinc dotacions, tot apunta que l'explosió s'havia produït mentre es purgava la caldera. Els Bombers no van detectar gas.

El cos d'emergències va indicar que l'estructura de la casa no ha quedat afectada, perquè és de pedra, però que la planta baixa havia resultat bastant malmesa, amb portes i finestres que havien sortit volant per la deflagració i l'esfondrament del fals sostre.

Pel que fa als ferits, segons els Bombers probablement operaris, el que va patir cremades de segon grau a cara i cos va ser evacuat amb ambulància del SEM a l'Hospital Trueta. El ferit amb politraumatismes també va ser evacuat al Trueta però amb l'helicòpter del SEM.