Un incendi va tornar a cremar ahir al càmping Castell Montgrí de l'Estartit després d'haver registrat un primer incendi fa només un parell de dies. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís al voltant de les set de la tarda, i des de llavors van estar treballant per apagar les flames amb un total de set dotacions.

Arran del succés van cremar una desena de bungalous però sense que ningú arribés a ser ferit. En el moment del tancament d'aquest diari els agents van explicar que el foc ja estava confinat i que no hi havia perill que es pogués propagar més enllà de la zona afectada.

Dos cops en pocs dies

El passat dijous va tenir lloc a la mateixa localització un incendi similar al voltant de les onze de la nit que va cremar tres bungalous i en va afectar dos més de manera parcial. En aquesta ocasió, els Bombers s'hi van presentar amb sis dotacions i abans de dos quarts d'una de la matinada ja el van poder apagar per complet.

Davant de la casualitat dels fets, actualment s'estan estudiant les causes que haurien provocat els dos incendis i també si aquests podrien estar relacionats entre ells. Els agents dels Mossos d'Esquadra també es van desplaçar fins al lloc dels fets per estudiar possibles hipòtesis que s'haurien donat.