La nova gespa artificial del camp de futbol de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols estarà instal·lada abans de Nadal. Així ho va avançar el regidor d'Esports, David Oliveras, qui va explicar que els treballs van començar fa dues setmanes i que tindran un cost de 136.694 euros. «La gespa que hi havia fins ara estava aixecada i en molt mal estat, i tot i que s'hi havien fet reparacions calia canviar-la» va assenyalar Oliveras.

De moment, ja s'ha retirat tota la gespa antiga, s'ha instal·lat una base de làtex i s'hi està col·locant la gespa artificial al damunt. «Una vegada s'acabi aquests treballs, la mateixa empresa -Mondo Ibérica S.A.- realitzarà alguns arranjaments al camp de futbol de Josep Sunyer» va precisar l'edil qui va recordar que en aquest segon camp, la gespa es va canviar fa dos anys. Respecte al material que s'ha retirat del camp de futbol de Vilartagues, es reutilitzarà en el club de petanca, a l'exterior de la piscina, i per fer una zona de descans pels jugadors a darrere les banquetes.

Aquesta però, no és l'única millora que s'està realitzant a les instal·lacions esportives ganxones. Al pavelló de la Corxera s'han fet diverses reparacions al parquet i al vestíbul, s'ha instal·lat un nou sistema de calefacció i s'ha arreglat l'escala d'accés; també s'ha construït la pista de bàsquet annexa al pavelló; i s'han polit els darrers detalls de l'skatepark, entre altres..