Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà, conjuntament amb agents de la Policia Local de Palafrugell, van detenir el diumenge passat un home, de 26 anys, de nacionalitat magrebina i veí de Palamós, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força, han informat fonts de la policia catalana. El detingut hi va entrar fent un butrón

Segons el relat policial, abans de les tres de la tarda del diumenge passat la Policia Local de Palafrugell va rebre una trucada informant que una persona estaria intentant robar en un establiment del municipi.

Immediatament es van desplaçar al lloc dels fets diversos efectius de la Policia local i dels Mossos d'Esquadra. En arribar, van comprovar que en una paret de l'establiment que dona al vestíbul d'una altra finca havien fet un forat, d'un metre quadrat aproximadament, per on havien accedit a l'interior de la botiga.

L'interior del negoci es trobava regirat i faltaven alguns ordinadors. Tot seguit, els agents van realitzar una recerca per la zona i, poc després, a la primera planta de l'edifici adjacent van localitzar i detenir un dels autors del robatori

En tot cas, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions, ha informat la policia catalana.

El detingut, amb diversos antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual en va decretar la seva posada en llibertat.