La Policial Local de Palafrugell s'ha sumat a la campanya solidària contra el càncer infantil anomenada «Escuts solidaris», que està impulsada per diverses policies locals. La proposta pretén recaptar fons a partir de la venda d'escuts solidaris a un preu de quatre euros, que es pot trobar a la comissaria de la Policia i a diversos establiments comercials del municipi durant aquests dies.

Els propis agents han estat els primers en col·laborar-hi i ja han fet una aportació personal de 50 euros, arribant a comptar, actualment, amb la quantitat de 2.000 euros recaptats, ha informat l'Ajuntament palafrugellenc.

Aquesta iniciativa segueix el projecte iniciat per les Policies Locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni amb la campanya de recollida de fons per als nens amb càncer infantil a través d'accions solidàries, i cal destacar que la recaptació de tots els donatius anirà íntegrament al Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer Center de Barcelona.

D'aquesta manera, el cos de la Policia Local de Palafrugell col·labora amb aquesta acció solidària i ha posat a la venda l'escut policial de Palafrugell amb un fons negre, el color groc (que identifica la lluita contra el càncer) i l'etiqueta «pels valents».

L'escut porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-ho a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles, han informat les fonts municipals.