Sant Feliu de Guíxols es va llevar ahir amb la notícia trista de la mort d'un jove de 29 anys, Eugeni Bigas Clara, molt conegut a la ciutat per la seva implicació amb moltes de les activitats que s'hi celebren.

L'Ajuntament ganxó va emetre una nota de condol i l'organització del Pessebre Vivent de la ciutat va anunciar la suspensió de la segona representació, programada per avui a la tarda, arran de la defunció del jove, que era col·laborador de l'esdeveniment.

Segons informava Ràdio Sant Feliu, Eugeni Bigas era un dels responsables de la infraestructura per a la posada en escena dels quadres.

La nota de condol de l'Ajuntament de Sant Feliu, publicada a les xarxes, recollia «la consternació per la sobtada mort d'Eugeni Bigas i Clara». I exposava que era «emprenedor local, col·laborador incansable de totes les activitats a la ciutat; implicat, generós i entusiasta; se'n va massa aviat». La nota del consistori acabava: «Ens diu adeu una persona jove, excepcional, que sempre ha portat Sant Feliu de Guíxols al cor. Et recordarem».

L'emissora municipal recordava que el jove havia fundat l'empresa NouSo, la qual cobria la majoria d'actes com ara els Reis o la cantada de la Mare de Déu del Carme.

Ràdio Sant Feliu també informava que es podrà donar el condol a la família aquesta tarda al tanatori de Funerària Juanals. L'enterrament se celebrarà demà a les deu del matí a la parròquia del Monestir de Sant Feliu.