Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes de 19 i 26 anys a la Bisbal d'Empordà per robar joies i un cotxe d'alta gamma valorat en 110.000 euros de dos domicilis de Torroella de Montgrí i la Bisbal.

El primer robatori va ser la matinada del 24 de novembre, en una casa de Torroella. Els lladres van accedir al garatge i es van endur un turisme d'alta gamma valorat en 110.000 euros, a més de material per a la pràctica d'esports nàutics, roba, ordinadors, un rellotge, un televisor i una bicicleta valorada en 1.500 euros.

Els dos lladres van circular amb el cotxe fins estacionar-lo a Salt, on el van localitzar agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de Girona, que van comprovar que el vehicle s'havia sostret la nit abans.

El 9 de gener, i gràcies a aquestes investigacions, els Mossos van detenir un dels autors a la Bisbal i l'endemà, al mateix municipi, el segon autor. En el moment de la detenció i durant el seu escorcoll li van localitzar diverses joies.

Aquest home ja havia estat detingut el 14 d'abril de 2017 per entrar a robar en aquest mateix domicili de la Bisbal. En aquella ocasió el dia abans també va sostreure objectes i el turisme que estava estacionat a la casa. Els Mossos el van detenir a Platja d'Aro quan circulava amb el vehicle robat.

Els arrestats, a qui els consten antecedents per fets similars, van passar el dia 12 de gener a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.