El municipi de Sant Feliu de Guíxols va iniciar ahir, festiu a la localitat, els tres dies més bojos de la ciutat, els dels actes centrals del Carnaval del 2018. Ahir al vespre, fins a 63 colles van desfilar pels carrers en la Rua del Divendres amb les comparses i carrossses, superant els 4.000 participants. La Rua va ser encapçalada pel Carnestoltes i la colla de les Esponges. El recorregut va arrencar a la carretera de Girona i va acabar a la Rambla Vidal.

Per seguir amb la gresca, el divendres màgic guixolenc va acabar ben entrada la matinada a l'envelat del Guíxols Arena amb el Ball del Tongo, que va arrencar a mitjanit, i durant el qual van entregar-se els premis de la rua.

Avui, el Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols viurà un parèntesi d'actes amb l'únic programat de la Festa Infantil i Familiar a les onze del matí al passeig del Mar, i amb una xocolotada popular a la placeta de Sant Joan. El ritme es recuperarà demà a les vuit del matí amb la despertada de la colla Carnestoltes i, a les onze, la Rua del Matí. Dimecres, arribarà la fi de la festa amb l'Enterrament de la Sardina i posterior sardinada popular.