L'Ajuntament de Palamós està executant, mitjançant una empresa especialitzada, les obres d'ampliació, en uns 200 metres quadrats nous, de la comissaria de la Policia Local ubicada al carrer de Josep Joan. Es tracta de l'ampliació de la planta baixa d'aquest equipament, que ara s'estendrà cap a l'espai que va ocupar anteriorment l'Oficina Tècnica de l'Espai Públic, traslladada recentment a la seu de la Brigada Municipal que s'ubica al carrer de Joan Maragall. L'ampliacó és per disposar de més espai per a l'atenció al públic, que fins ara s'ha limitat a una superfície de prop de 10 metres quadrats.

Aquestes obres tenen un pressupost de 43.000 euros i és previst que s'enllesteixin a final d'aquest mes. L'execució d'aquest projecte no afecta l'atenció al ciutadà d'aquest servei, que se segueix realitzant amb normalitat a la comissaria de la Policia Local, ha informat l'Ajuntament.

L'any 2009 ja es varen realitzar obres d'ampliació i millora de la seu de la policia palamosina, que en aquell moment varen afectar principalment la primera planta de la comissaria, ha afegit l'Ajuntament.