Els serveis d'emergències van buscar ahir, de manera infructuosa, el passatger d'un ferri que va caure dimarts a la tarda a unes quatre milles davant de la costa de Palamós. La recerca del desaparegut es va fer per terra, mar i aire, i es preveu que segueixi durant la jornada d'avui.

El ferri en qüestió procedia de Cittavecchia, Itàlia, i anava cap a Barcelona. Pels volts de les quatre de la tarda del dimarts, segons va informar Salvament Marítim, els tripulants del ferri van comunicar que un jove s'havia precipitat per la borda de la nau i es va iniciar la recerca. El ferri, anomenat Cruise Roma, pertany a la companyia Grimaldi Lines.

L'embarcació en el moment dels fets va fer diverses voltes a la zona per on hauria caigut el jove per tal d'intentar localitzar-lo, però aquesta primera recerca no va tenir resultat. Salvament va activar dimarts la Salvamar Sirius i un helicòpter però tampoc va trobar el jove. Fins i tot van informar els vaixells de pesca de la zona per si veien quelcom, però en arribar la nit, no va haver-hi resultats.

La recerca va reactivar-se ahir pels volts de les deu del matí i es va buscar el noi davant de la costa des de Palamós fins a Tossa de Mar, ja que la caiguda va tenir lloc a unes quatre milles nàutiques a l'est i sud-est de Palamós.

Ahir treballaven en les tasques de recerca, a més de Salvament Marítim, els Bombers amb els especialistes de rescats dels Grae i la Guàrdia Civil.