El ple de l'Ajuntament de Begur ha aprovat les contribucions especials per a l'execució de les obres dels projectes de l'enllumenat públic per enllestir la urbanització Sa Punta i fer el carrer Santiago Rusiñol de sa Riera. El pressupost de la intrvenció que es proposa per a Sa Punta puja a 464.000 euros, mentre que la del carrer Santiago Rusiñol s'eleva fins als 34.046 euros. En ambdós casos, l'Ajuntament assumeix el 10% del cost global.

La imposició i ordenació de les contribucions de Sa Punta, que van ser aprovades per unanimitat del consistori, afecten els carrers Cala Moreta, les Planasses, Sa Punta d'es Forn, Joaquim Vayreda, passatge Joaquim Vayreda, Pau Milà Fontanals, Torradors, Catalònia i Sa Punta Llarga. El projecte s'ha dividit en dos subapartats, i aquests en sis fases diferents. L'alcalde del municipi, Joan Loureiro, per la seva banda, va recordar que el projecte es va aturar arran de la crisi econòmica i que ara que aquesta s'està superant es reactiva, a petició dels mateixos veïns. Val a dir també que el projecte es divideix en fases per facilitar a les petites empreses optar-hi. L'actuació afecta un total de 360 propietaris.

Respecte a la imposició i ordenació de les contribucions al carrer Santiago Rusiñol, abans es van desestimar les reclamacions presentades per una desena de veïns sobre un total de 69 contribuents. «Jo em quedo amb els més de cinquanta veïns que volen tirar l'obra endavant», va dir l'alcalde, que va afegir: «Per 100 euros tindran l'enllumenat públic correcte». En aquest punt, l'oposició es va abstenir.