Vuit contenidors van cremar a Sant Feliu de Guíxols en una cadena de sis incendis durant la matinada d'aquest dimarts a diferents carrers de la ciutat. Una dotació de Bombers va ser l'encarregada d'apagar les flames en cada un dels focs, el primer dels quals va produir-se quan passaven 20 minuts de les dues de la matinada al carrer Sant Pere, 44. Poc després, va registrar-se un segon foc a la Rambla Generalitat, 32.

A les tres de la matinada, segons els Bombers, va encendre's un altre contenidor al carrer Goya, al número 2; i a les tres i quarta, un altre a la plaça Gaziel número 5. El cinquè dels incendis va tenir lloc a la rambla Generalitat, 25, a dos quarts de quatre.

La cadena d'incendis va acabar a la plaça Empordà davant un supermercat Caprabo, on van cremar tres contenidors.

Els Mossos d'Esquadra van identificar durant la matinada el possible autor dels fets. Tot i que no se'l va veure cremant els contenidors, hi havia indicis que feien pensar que era el responsable dels incendis. Es tracta d'un veí de Sant Feliu de 30 anys amb les facultats mentals alterades. Se'l va identificar i va restar a mans dels tutors. Estava previst que ahir fos citat a declarar.