El grup d'ERC a Tossa de Mar, actualment sense representació al consistori, ja té candidat per a les eleccions municipals del 2019: Gregori Martínez. Segons va informar ahir la formació, Martínez

va ser escollit per la secció local del partit durant una assemblea celebrada aquest cap de setmana. «Ser l'alcalde del meu poble i servir els veïns i veïnes de Tossa des del consistori és la feina més estimulant del món», va afirmar el nou candidat. Sobre el futur del municipi, Martínez va assegurar que «cal dir prou a l'especulació urbanística i a barbaritats com la que volien fer amb el port».

Advocat en exercici amb despatx professional a Girona, Gregori Martínez és llicenciat en dret per la UdG el 1996, és militant d'ERC des del 2003 i ha estat el representant de la regió de Girona a la sectorial de Justícia d'ERC.

En les municipals del 2015, la candidata per ERC va ser Núria Serra, qui va entrar al consistori com a única representant del partit. El setembre de l'any 2016 però, Serra va ser expulsada del grup municipal per «desobeir i desafiar el vot de la militància» en el projecte de cala Morisca o la consulta sobre el port esportiu. Serra segueix com a edil en el grup mixt.