Nou accident de trànsit mortal a les comarques gironines. Una veïna de Begur de 23 anys va perdre la vida ahir al matí després de xocar amb el seu cotxe contra un altre turisme a la carretera GI-653 al seu pas per Regencós. L'accident es va produir quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu del matí a l'altura del quilòmetre 3 d'aquesta via que connecta la localitat de Begur amb la de Regencós.

Les causes del sinistre viari estan essent investigades. L'accident va consistir en una col·lisió frontal-lateral entre dos turismes. Com a conseqüència de la topada, la conductora d'un dels vehicles, Arantxa Brea Cuadrado, de 23 anys i veïna de Begur, va morir. La víctima mortal anava en direcció cap a Begur quan es va produir el sinistre viari mortal. La finada conduïa un Volkswagen Polo.

La conductora de l'altre cotxe -un Mitsubishi Space- va resultar ferida de poca gravetat i va ser traslladada a l'hospital de Palamós. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers, la Policia Local de Begur, l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

La víctima mortal, Arantxa Brea, era coneguda al municipi perquè el seu pare treballa a l'empresa Coptalia, que fa la recollida d'escombraries i neteja de platges per l'Ajuntament de Begur.

Amb aquest accident mortal de trànsit ja són deu persones les que han perdut la vida a la província de Girona fruit d'un sinistre viari. Aquesta setmana ja són dues les persones que han mort com a conseqüència d'un accident de trànsit. L'últim havia estat dilluns quan un veí de Calonge de 18 anys va morir en un xoc contra un camió mentre anava en moto.