L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha decidit tirar endavant una pista d'skate a la plaça del sector de la Teulera marcada pels carrers Rafael Casanovas, Ponent i Pau Casals i l'avinguda dels Països Catalans.

La pista, de 390 metres quadrats, comptarà amb tres zones diferenciades: una zona de bowl en un extrem, una zona de plans inclinats, a l'altre extrem, i tres mòduls a la part central. A més, hi haurà grades, que s'incorporen a la zona de pista.

L'execució de la pista de patinatge anirà a càrrec de l'empresa Mugadas, segons ha acordat la junta de govern municipal, per 51.639,42 euros, la qual cosa ha representat una baixa de més de 8.000 euros sobre el cost previst en el projecte, redactat per EVS, Arquitectura i Urbanisme.

El termini de les obres, segons el projecte, és de 4 setmanes.

El projecte s'ha definit tenint en compte el programa de necessitats previst per l'Ajuntament. Serà una pista de patinatge polivalent que permetrà ser utilitzada amb les diverses modalitats de patins sobre rodes i bicicletes.

La pista s'ubicarà a la part central de la plaça, que fa uns 1.200 metres quadrats, per poder mantenir una zona verda a tot el seu l'entorn perimetral. Es preveu una zona arbrada als dos extrems més llargs de la plaça, que té una forma rectangular.