La Policia Nacional ha detingut un home de 36 anys que fustigava i insultava per les xarxes socials el líder del PP a Catalunya Xavier García Albiol, segons han informat a Efe fonts policials.

Les mateixes fonts han indicat que des d'octubre el detingut, al qual se l'acusa d'assetjament, enviava missatges privats a García Albiol a través d'una xarxa social amb comentaris injuriosos i humiliants i, fins i tot, amenaçadors.

Uns missatges que li feia arribar cada dos o tres dies durant gairebé set mesos, associats a la seva labor com a president del grup del PP al Parlament i que havien generat en ell i la seva família una gran inseguretat.

Han estat agents de la Comissaria General de la Informació i de les Brigades Provincials d'Informació de Barcelona i Girona els que l'han arrestat a Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

"A tu també et posaran en el teu lloc" o "has passat al meu costat dues o tres vegades, has vist la meva mirada d'odi, la pròxima vegada veuràs alguna cosa més" són alguns dels missatges que ha rebut García Albiol.

Un constant assetjament que va portar al dirigent popular a canviar les seves rutines personals com de la seva família i a posar-ho en coneixement de la Policia.

La investigació s'ha desenvolupat sota la coordinació de la Fiscalia de l'Audiència Nacional i la direcció del jutjat d'instrucció numero 5.