L'Escola de Música de Palafrugell (EMP) va presentar ahir al matí l'espectacle Mundu del centre fundat el 1967 i del qual han sorgit artistes de primer nivell com la cantautora Sílvia Pérez Cruz, el grup d'havaneres Els Cremats o la coral Nit de Juny, entre molts d'altres.

Segons va explicar la seva directora, Rita Ferrer, aquest espectacle és de creació pròpia i «descriu el territori amb música i paraules, mar, terra i univers». Sota la direcció musical de Rita Ferrer i Enric Ferrer i la direcció artística de Glòria Cruz, l'espectacle estarà dividit en cinc blocs, un per cada dècada, durant els quals es resseguiran els fets més rellevants de la història.

Mundu es representarà el pròxim 27 de maig a les dotze del migdia i a dos quarts de cinc de la tarda. Amb un preu de sis euros l'entrada anticipada, l'espectacle tindrà una durada d'una hora i quart i hi participaran 150 persones.

Els actes dels 50 anys del centre es van iniciar la primavera passada amb la celebració del recital De la pineda al mar, la projecció d'un vídeo amb els moments més entranyables de la història de l'escola i la presentació del logotip de l'aniversari fet per Pere Alvaro. L'últim acte de tots serà una festa amb arrossada popular i una Jam session que es farà al juny.