Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Platja d'Aro per robar en vuit cases d'una urbanització de Sant Feliu de Guíxols en només dos dies. A més, els agents han arrestat una dona del mateix municipi per vendre els articles sostrets.

Els dos implicats són un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castell - Platja d'Aro que va quedar arrestat com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a interior de domicili, un d'ells en grau de temptativa. També van detenir una dona del mateix municipi, de 28 anys, de nacionalitat espanyola com a presumpta autora d'un delicte de receptació.

Tot es remunta quan a finals del mes d'abril vuit veïns de la urbanització de El Mirador de Sant Feliu de Guíxols van denunciar que havien estat víctimes d'un robatori Els propietaris van dir a la policia que aquests robatoris s'havien efectuat entre el 23 i el 24 d'abril.

Tots els immobles presentaven forçament al bombí de la porta principal o de les portes corredisses i tenien les estances regirades. De l'interior van sostreure un total de set televisors, un ordinador, dues càmeres fotogràfiques, eines de bricolatge i abrics. En un dels domicilis es va forçar el bombí però no van aconseguir entrar a l'interior.

El 7 de maig, i després de les indagacions fetes per la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, els Mossos van detenir el presumpte autor d'aquests vuit robatoris a interior de domicili.

En el marc de la investigació el mateix dia els mossos van detenir una dona com a presumpta autora d'un delicte de receptació. Els agents van saber que la detinguda havia ofert a un ciutadà un televisor de 40 polzades robat en aquests domicilis a canvi de 200 euros, sabent que tenia procedència il·lícita.

Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el dia 8 de maig a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols , el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.