Una petita bulldog francesa es va convertir en el malson de dos óssos que es van colar per buscar menjar a casa seva, a Monròvia, a les muntanyes de Califòrnia. Les càmeres de seguretat de la casa van captar el peculiar moment en què els dos animals fugien espaordits gràcies a la petita gossa.

Els fets van tenir lloc divendres passat quan dos óssos joves es van colar al pati de la casa mentre que un tercer ós esperava al balcó, lluny de l'abast de les càmeres. Va ser llavors quan Jules, que així es diu la bulldog, surt corrent de les escales que donaven al pati i comença a perseguir els óssos fins que aquests salten la reixa i marxen.

Aquesta peculiar escena demostra com de fidels i valents poden arribar a ser les mascotes. Després de veure aquestes imatges David Hernández, un dels amos de Jules, va confessar a la cadena CBS que mai hagués imaginat que la seva gossa "es convertís en Lobezno".

Un incendi forestal va arrasar dies abans una muntanya propera a l'habitatge, fet que va dur els óssos a baixar fins a les cases per trobar menjar.