Si el ciutadà Albert Rivera és el polític de moda, i més des del debat televisiu en què els experts li donen com a guanyador davant de Pablo Iglesias, la seva nòvia des de Nadal és avui una de les dones amb més ganxo informatiu del país rosa. Es diu Beatriz Tajuelo Bañó, és hostessa, viu a l'Hospitalet i dijous passat va posar per primera vegada com a parella oficial de Rivera en el sopar de gala dels premis Planeta, on van estar junts al 'photocall', ella amb un vestit negre, faixí vermell i sandàlies anys vint.

Poc més se sap d'ella, però sí que es poden rastrejar més imatges en el seu perfil de la xarxa social Facebook, en què mostra el seu permanent somriure i, com és normal tenint un treball com el seu, demostra ser molt viatgera. En el seu perfil es presenta com Bea Tajuelo i l'última actualització és del 30 de setembre, amb una fotografia en què es mostra tan bella com feliç. Se li nota d'una hora lluny que està enamorada.

A Twitter, on va ingressar el 2013, Tajuelo té alguna opinió contundent com: "El Toro de la Vega ... I encara tenen el valor de cridar-ho 'tradició'". I mostra la seva afició musical per Ricky Martin, U2, Alejandro Sanz, Julieta Venegas, Diego El Cigala, Juanes, Maná i Miguel Poveda, a més de la seva passió per Venècia.

Tajuelo manté una relació molt estreta amb la seva germana (molt vinculada amb el Ciutadans balear) i els seus nebots, que viuen a Ferreries (Menorca).

La presència de tots dos al premi Planeta va ser una excepció. Rivera només va explicar en una entrevista que "la meva noia és la meva casolana", pel pis que comparteixen a la capital quan no està a Barcelona. "Visc amb ella en un pis de 50 metres quadrats", va dir a finals d'agost. A 'Salvados', Rivera va parlar de la seva filla Daniela, de 4 anys, fruit de la seva relació amb Mariona Soperes, i va explicar com i quan la veu: "Doncs els caps de setmana que em toca estar amb ella, o els meus pares o el meu noia la porten a on tingui un acte. D'altra manera, seria impossible ". Una prova més que Bea ja és una part més de la família.