Un advertiment passiu-agressiu, carregat de molt d'humor, per part d'un pare (sobre) protector al xicot de la seva filla s'ha fet molt popular en xarxes socials des que fa uns dies s'ha publicat el foto-muntatge en qüestió en Imgur. En cinc dies, el post gairebé arriba als 4 milions de visionats i sobrepassa els 400 comentaris generats.

Sharee Schock, fotògrafa professional, es trobava fent una petita sessió fotogràfica a la seva família i a la seva filla de 15 anys amb el seu xicot abans que anessin a un ball. Llavors, Benjamin Schock, pare de la noia, entra en escena per participar en algunes fotografies posant amb el seu "gendre".

El pare tenia ganes de divertir-se i se li va ocórrer repetir una de les poses en què havia estat retratada la parella. En el muntatge posterior, el que tant ha triomfat en xarxes socials, crida l'atenció el subtil detall que en la fotografia de Benjamin amb el seu "gendre" es pot llegir a la capçalera: "El que sigui que li facis a la meva filla, t'ho faré a tu també ".

En unes declaracions posteriors de Sharee va assegurar que el seu marit "té un gran cor d'ós de peluix, pel que la seva actuació va ser una espècie de 't'estic vigilant, amic' en to de broma".

Sharee va publicar la fotografia en qüestió i es va anar difonent tímidament, encara que no va ser fins arribar a Imgur on els comentaris i les visites no van parar d'arribar.