Imagina't que puges a un avió, busques el teu seient i, quan hi arribes, resulta que hi ha asseguda una persona que és físicament idèntica a tu. És el que li va passar a Neil Thomas Douglas, un fotògraf de Glasgow, quan agafava un vol amb destinació Galway (Irlanda).

"En arribar al meu seient hi havia ja un home assegut. Quan em va mirar, vaig pensar que s'assemblava massa a mi", explica Neil en declaracions recollides per The Guardian, que s'ha fet ressò del curiós succés. Els dos es van adonar alhora de l'increïble semblança física entre tots dos i van començar a riure sense parar. "Tots al nostre voltant també s'en van adonar i van riure també. Ens vam fer un selfie i això va ser tot", relata.

És gairebé impossible veure les diferències entre els dos homes. Els dos tenen la pell pàl·lida, cara vermella, el pèl del mateix color, trets facials molt semblants i fins i tot la barba i els cabells tallats de la mateixa manera. Podem comprovar-ho a la foto pujada a Twitter per Lee Beattie, l'amiga de la dona d'un dels protagonistes. La foto ha aconseguit gairebé 15.000 retuits i més de 16.000 favorits.

Encara que Neil pensava que a l'avió havia acabat tot, estava equivocat. En arribar a l'hotel on s'allotjava a Galway, va descobrir que el seu 'bessó' també hi volia passar la nit. Unes hores més tard, Douglas va decidir pel seu compte anar a un pub i el seu clon hi era una altra vegada. "Era molt estrany" va afirmar el fotògraf que va acabar prenent-se una cervesa al costat del seu 'bessó'.