Un vídeo d'un bosc 'que respira' desperta el misteri a Internet

Les imatges, en què es veu un bosc que comença a expandir-se i contreure's, desencadena nombroses teories

12.11.2015 | 20:59

"I de cop i volta la Terra va començar a respirar a Nova Escòcia" resa la descripció d'un vídeo pujat per l'usuari Manuel Petitat a la plataforma de YouTube aquest passat 5 de novembre i que ja supera el milió de visites i centenars de comentaris dispars de internautes aventurant-se a trobar una teoria que expliqui el misteriós fenomen.


En el vídeo que Manuel Petitat va titular com "la respiració de la Terra", situa l'escena a Nova Escòcia i atribueix els crèdits a l'usuari de Facebook Brian Nuttall, qui, suposadament el va gravar el 31 d'octubre d'aquest 2015 en Apple River, Nova Escòcia, Canadà, i posteriorment el va compartir a la pàgina de Facebook "We love Scotia" l'1 de novembre.

El misteriós fenomen succeeix davant l'objectiu de la càmera que grava el moment en què el terra, poblada de branques i arrels d'arbres comença a expandir-se i contraure's, tal com ho farien els nostres pulmons en inhalar i exhalar aire, donant la sensació que està respirant.

A Facebook el vídeo no ha parat de córrer com la pólvora, arribant fins i tot a perfils de parla hispana com Sama Notícies Durango qui, al costat del vídeo, llança una pregunta a l'aire: "De què es tracta realment aquest fenomen? Vostès tenen l'última paraula ". El clip de Sama Notícies Durango s'ha reproduït més de 9 milions i mig de vegades, s'ha compartit més de 200.000 i ha rebut més 9.600 comentaris de tota mena.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema