Un espectador va envair el terreny de joc, va abaixar-se els pantalons i va intentar colpejar amb les seves parts íntimes a una àrbitre assistent. Aquesta és l'escena surrealista però ben real que va tenir lloc durant el partit corresponent a la Segona Divisió Andalusa Sènior que va enfrontar aquest diumenge el CD Abes i el Gàbia CF, a la ciutat de Granada.

El col·legiat del partit, el granadí Jesús Lorenzo Rodríguez, va reflectir a l'acta arbitral, en l'apartat d'altres observacions, que en el minut 80 un home que assistia al partit "entra al terreny de joc i s'acosta a l'assistent número 1 i l'intenta colpejar amb el seu penis a la mà, havent-lo tret prèviament".

Segons l'acta, a la qual ha tingut accés l'agència Efe, el principal assistent d'aquesta trobada era una àrbitre granadina.

El protagonista de l'acció no és aficionat de cap dels dos clubs que s'enfrontaven, ja que l'àrbitre va assenyalar en l'acta que tant ell com el seu assistent el van identificar "amb claredat i inequívocament" com "un jugador del Celtic de Pulianas", equip que milita a Primera Andalusa, una categoria superior.

"Portava un xandall d'aquest equip, i el conec d'haver-lo arbitrat altres vegades", afegeix el col·legiat en el seu escrit, on detalla el nom i els cognoms d'aquest jugador del Celtic, que estava el matx com a espectador.

El partit, disputat al Poliesportiu Molino Nuevo de Granada, va acabar amb victòria per 3-2 del conjunt local i també va viure un fet poc habitual en un partit de futbol.

En el mateix apartat d'altres observacions de l'acta, el col·legiat va reflectir una simbòlica "targeta verda a l'Abes per fer-se un gol en pròpia porta, iniciativa de tot l'equip, com a acte d'esportivitat després d'haver fet ells un gol quan el Gàbia es pensava que el rival li volia tornar la pilota per una jugada anterior.