Philippe Morgese és pare solter d'una preciosa nena anomenada Emma. Quan l'Emma era molt petita Philippe es va veure davant el desafiament de criar en solitari una nena amb totes les peculiaritats que això comporta. Ocupar-se d'organitzar el seu cabell va ser una d'elles i, sabent com de complicat li va resultar llavors, no ha dubtat a obrir un taller gratuït per ensenyar a altres pares tot el que ha après en aquests anys sobre trucs de pentinats.

"Tot va començar amb una simple idea. Vaig voler ajudar a alguns pares a que aprenguessin com encarregar-se del cabell de les seves filles", va comentar Philippe Morgese al seu perfil de Facebook després de rebre aquesta allau d'elogis i respostes positives en compartir a Reddit el seu treball.

La història va començar al Facebook, on Philippe un bon dia va decidir compartir els resultats dels seus avenços en perruqueria amb la seva filla Emma, ??cada vegada més complexos. Les cues de cavall van anar perfeccionant les hàbils mans d'aquest pare devot i aviat noves i complexes creacions van ser sorgint.

Alguns pares coneguts i amics dels seus amics van sentir un sobtat interès en els seus tutorials i la idea de fer alguna cosa per ells va anar agafant forma. Al començament d'octubre, Philippe va posar en marxa el seu primer taller pare-filla a l'Acadèmia Internacional de Daytona Becha, Florida, per ensenyar a 7 pares com fer cues de cavall, trenes, monyos i altres creacions i, de passada, fomentar el vincle pare-filla.

La classe va ser un èxit rotund i aquest orgullós pare i recent professor ja ha anunciat que tornarà amb un segon taller molt aviat. De moment, ha obert una fanpage a Facebook per mantenir al dia als seus seguidors dels propers esdeveniments.