Francisco Rivera torna a estar a l'ull de l'huracà per una nova polèmica. El torero va penjar al seu compte d'Instagram una fotografia que pretenia ser emotiva, però que li ha valgut multitud de crítiques i retrets a les xarxes socials. A la imatge es pot veure a Fran Rivera torejant una ´vaquilla´ mentre subjecta en els seus braços a la seva filla Carmen, nascuda fa tan sols 5 mesos.

Han estat moltes les persones que han criticat la imatge i el perill a què el torero va exposar a la nena. La mare de la petita, per la seva banda, no es trobava amb el nadó, ja que havia anat amb unes amigues a celebrar el seu 31 aniversari, per la qual cosa es desconeix si coneixia les intencions del seu marit.

A la pròpia imatge, Fran Rivera va explicar per què va decidir torejar amb la seva filla en braços: "Debut de Carmen. És la cinquena generació que toreja a la nostra família. El meu avi va torejar així amb el meu pare. El meu pare va torejar així amb mi, i jo ho he fet amb les meves filles Cayetana i ara amb Carmen #orgullodesangre ".

Veient la polèmica aixecada, encara que en les xarxes socials també hi ha qui destaca la bellesa de la fotografia, Fran Rivera ha penjat una segona fotografia en què es veu el seu pare torejant una vaqueta amb ell assegut sobre les seves espatlles quan era petit.

"Es repeteix la història. Visca la millor herència, el sentiment, la puresa, honor", ha escrit Rivera, encara que els seus arguments no han convençut a tothom.