El futbolista Gerard Piqué va sopar ahir a la nit a Barcelona amb el creador de Facebook, Mark Zuckerberg, i la seva dona Priscilla Chan, els quals han viatjat a la capital catalana amb motiu del Mobile World Congress, una cita que el central blaugrana ha confirmat avui en el seu compte de Twitter, amb foto inclosa.

A la fotografia apareixen els tres molt somrients, amb Zuckerberg i la seva dona asseguts en una taula, i el futbolista darrere, dret, mentre observen una espècie de braçalet que Priscilla Chan sosté a les mans.

El missatge que acompanya a la fotografia assenyala, en anglès: "Feliç de veure-us una altra vegada, Priscilla i Mark. Espero que us ho hàgiu passat bé a Barcelona".

Els Zuckerberg i Piqué van sopar al Cotton House Hotel de la capital catalana, en una trobada que s'ha produït per segon any consecutiu, aprofitant la presència a Barcelona de Mark Zuckerberg en el Mobile World Congress.

L'any passat el jugador del FC Barcelona i l'empresari nord-americà van sopar junts, amb les seves respectives parelles, al restaurant Petit Comitè, del xef Nandu Jubany.

Aquest és el tercer any consecutiu que el fundador de Facebook assisteix al Mobile World Congress, com un dels ponents "estrella" d'aquest esdeveniment que converteix a Barcelona a la capital mundial de la telefonia mòbil.