Una pare va salvar molt probablement la vida, o si més no, una greu lesió al seu fill aquest cap de setmana en un partit de beisbol a Pittsburgh. Pare i fill havien anat al camp a celebrar l'aniversari del petit quan un bat errant va estar a punt de colpejar el petit en plena cara.

Landon complia 9 anys i el seu pare, Shaun Cunningham va portar-lo al seu primer partit de beisbol. Era un entrenament de primavera entre els Atlanta Braves i els Pittsburgh Pirates a l'estadi Lake Buena Vista, a Florida. El jugador dels Pirates Danny Ortiz estava escalfant quan va perdre el control del bat, que va anar disparat cap a les grades.

En aquells moments, segons informa el Washington Post, el nen estava escrivint la seva mare pel mòbil per compartir una foto amb ella d'aquell moment tan especial. No era conscient que poc després el divertit dia podia acabar en tragèdia.

L'home de 37 anys i bomber en actiu va tenir els reflexos d'evitar el cop a la cara del seu fill. Segons afirma, va ser el "seu instint" que el va fer actuar d'una manera tan àgil.