Un jutge dels EUA ha nomenat avui oficialment a l'entitat bancària Bremer Trust com a administrador especial de l'herència de Prince, que va morir als 57 anys el passat mes sense deixar testament.

D'acord amb la informació del diari Star Tribune, avui s'ha celebrat una vista dirigida pel jutge de districte del comtat de Carver (Minnesota), Kevin Eide, a la qual han assitit diversos familiars del difunt artista, per confirmar a Bremer Trust, que oficiosament ja va ser triat la setmana passada.

La llista d'hereus de Prince inclou a la seva germana Tyka Nelson i els seus mig germans Alfred Jackson, Omarr Baker i John, Norrine, Sharon i Lorna Nelson.

Excepte John Nelson, la resta de parents del geni de Minneapolis van donar suport amb la seva signatura l'elecció de l'administrador especial, que s'encarregarà de localitzar i protegir els béns de Prince durant sis mesos o fins que es triï a un altre gestor.

Després de la sessió celebrada avui, l'advocat Frank Wheaton, que representa Alfred Jackson, ha assegurat que tots els hereus comparteixen la mateixa postura, però ha afegit que en el futur podria haver altres persones que reclamessin la seva part de l'herència de Prince.

Segons les estimacions de la cadena CNN, la fortuna de Prince, incloent béns patrimonials i els drets de la seva música, podria ascendir fins als 300 milions de dòlars (261 milions d'euros).

Figura indiscutible del pop i renovador de la música negra gràcies a àlbums com "Purple Rain", Prince va morir el 21 d'abril als 57 anys a la seva residència de la localitat de Chanhassen (Minnesota).

Malgrat que es va practicar una autòpsia al cos de l'artista, les autoritats van advertir que determinar la causa de la mort del músic portarà "diversos dies" i que les proves de toxicologia poden allargar-se "durant setmanes".