La música és la teràpia perfecta per fugir de la depressió, la tristesa i l'estrès. És la gran aliada de l'ésser humà. No només fa que les persones passin un bon moment al ritme de les seves cançons preferides, sinó que potencia la comunicació sensorial i ajuda a transmetre emocions.

Per aixó, Luís i Sandra ho van tenir clar: Coldplay tocava a Mèxic i havien de portar el seu fill, fan incondicional de la banda britànica, al concert.

El passat 16 d'abril, el petit, de 6 anys i amb autisme, va gaudir d'una de les millors experiències de la seva vida. Luís va gravar el moment i tres dies després va penjar el vídeo de les tendres imatges a Youtube. El pare canta al ritme de la banda mentre abraça i besa emocionat el seu fill, que no deixa de plorar.

El vídeo és tot un èxit. S'ha convertit en viral i va camí dels 2 millones de reproduccions. "La meva dona i jo vam decidir compartir el vídeo amb el món sencer." Ho han de veure! You guys #coldplay please need to see this! ", va escriure Luís Vázquez, pare del nen, al seu perfil de Twitter .

La banda britànica no va trigar a posar-se en contacte amb la família: "Aquest tipus de coses fan que tot valgui la pena. Hola, Luís i el teu fill bonic!"