El 'Contouring' és una cosa que fa molt va deixar de ser exclusiva de les actrius, cantants i models famoses. Gràcies a les YouTubers i blocaires de moda, aquesta tècnica de maquillatge que juga amb l'efecte d'emprar diferents tons i brillantors per obtenir un acabat de 10 es va convertir en un reclam per a joves -i no tan joves- de tot el món.

'Glam Ma', que és com es coneix a l'àvia de 80 anys que està trencant Internet i xarxes socials aquests dies és un clar exemple que el maquillatge no és només per a les dones joves.

GLAM-MA (80) loves you guys? @teaflego #teaflego @opvlashes @hudabeauty @gerardcosmetics @liplandcosmetics @mywunderbrow @wakeupandmakeup @allmodernmakeup @makeupvideoss @glamvids @amrezy #wakeupandmakeup#allmodernmakeup#vegas_nay#makeupclips#makeupcoach#universodamaquiagem_oficial#opvlashes#hudabeauty#hudakattan#hudalashes#wunderbrow#gerardcosmetics#howtomakeup#glamvids#maccosmetics#makeupobsessed#slave2beauty#beautyblogger#motd#makeupgeek#makeupartistworldwide#amrezy#makeupaddiction#makeupjunkie#makeupfanatic1Un vídeo publicado por makeupbyteaflego (@teaflego) el29 de Abr de 2016 a la(s) 3:15 PDT

El seu nom és Lavia, viu en una residència d'ancians, i el seu llançament a la fama d'Instagram i Facebook és gràcies a la feina de la seva maquilladora Tea Flego, que va decidir fer públic un canvi d'imatge.

A l'àvia Livia li encanten les brillantors, les bases, les ombres i els labials a la cara i amb l'excusa de complir ni més ni menys que 80 anys, la seva néta Tea va decidir regalar-li un look d'allò més galmuros.

Les seves fotografies a Instagram són tot un èxit viral i és que el treball és tan impressionant que és impossible passar-ho per alt.

??My CONTOURED GLAM -MA???????????????????? She really enjoys her popularity !!!And says:"Come on ,take a pic ,*I want to advertise you "???????? #teaflego#glamma #hudabeauty#hudabeautylashes#brian_champagne#motd#anastasiabeverlyhills#maccosmetics#lillygalichi#makeuplook#makeupjunkie#makeupfreak#wakeupandmakeup#allmodernmakeup#universodamaquiagem_oficial#slave2beauty#@slave2beauty#valjermayne#makeupfanatic1#makeuponpoint#contouring#flawless#makeupgeek#makeupfanatic#makeupguru#makeuptutorial#gerardcosmetics#glitterinjections@hudabeauty#teaflego#glammaaUna foto publicada por makeupbyteaflego (@teaflego) el 3 de Mar de 2016 a la(s) 4:32 PST