Joey Chestnut, de 32 anys, va aconseguir una nova victòria en la tradicional competència que organitza la signatura Nathan 's en devorar 70 salsitxes en deu minuts.

La companyia, que està celebrant aquest any el centenari de la seva creació, realitza aquests concursos des de 1972, i en aquesta ocasió la victòria va ser per Chestnut, que va derrotar el campió de l'any passat, Matt Stonie, de 24 anys.

Amb el triomf d'avui, Chestnut acumula nou victòries en la tradicional competència, que es realitza a la botiga original de Nathan's, a Conney Island, coincidint amb el Dia de la Independència, i és seguida per milers de persones.

Chestnut, que va guanyar un premi de 40.000 dòlars, va devorar 17 salsitxes més que Stonie, amb els seus corresponents panets. Tots dos són originaris de la ciutat californiana de San José.

La quantitat de salsitxes que va menjar el campió no és el rècord establert en aquesta competència, ja que Chestnut es va cruspir 73,5 unitats el mes passat durant les proves classificatòries.

Prèviament, la competició de dones va ser guanyada per la campiona de l'any passat, Miki Suo, de 30 anys, que va menjar 38,5 salsitxes, el que li va permetre obtenir un premi de 10.000 dòlars.