Hi ha imatges que parlen per si soles. És el cas de la foto dels bessons Mason i Hawk Buchmeyer, que s'ha convertit en viral no només per ser emotiva, sinó per la commovedora història que s'amaga darrere.

Aquests germans van néixer a l'hospital Shands de Gainesville (Florida, EUA). Mason es mostrava molt nerviós, de manera que una infermera va suggerir a la mare col·locar-lo sobre de Hawk. La seva primera reacció va ser abraçar de forma institiva al germà, esbossant un somriure que revelava la connexió especial entre ells.

Però aquesta bonica estampa xoca amb la crua realitat. I és que Hawk va néixer amb una greu malaltia anomenada hèrnia diafragmàtica congènita, que provoca el desenvolupament anormal del diafragma i dels pulmons. Per això, l'abraçada de Mason cobra una major importància. Sembla voler dir-li al seu germà que està amb ell, insuflant-li força.

Lamentablement, Hawk no ha pogut superar la malaltia i ha mort, segons han informat els seus pares. "Se'n va anar amb molta pau i sabem que ja no està patint", han assegurat.

Un trist final per a una bella foto que ha encongit el cor dels usuaris de les xarxes socials.