La imatge que veureu a continuació és una d'aquelles imatges virals confuses en la qual no és fàcil trobar una explicació lògica.

La imatge s'ha fet molt popular a les xarxes socials des de que un usuari de Reddit la va compartir al fòrum fa quatre dies, acompanyada de la frase: "Troba les cames de la noia del mig". En ella, apareixen sis noies assegudes en un sofà en un bar de copes qualsevol.

Tenim la certesa que hi ha sis noies perquè comptem sis caps, perquè si comptéssim cames, dues es troben a faltar.

És clar que a les joves dels extrems se'ls diferencien bé les seves cames. A les altres dues de la dreta, de cabell castany o ros també. El problema es presenta quan volem destriar entre les cames de la segona i tercera noia, començant per l'esquerra. Una d'elles sembla que no té cames.

Davant el repte plantejat i el temps lliure disponible, molts es van afanyar a compartir les seves càbales i a sotmetre-les a veredicte davant jurat popular.

No obstant això, l'explicació més acceptada és que les cames de la jove de l'esquerra tapen parcialment les cames de la que està al seu costat. El fet que les dues vesteixin uns pantalons negre contribueix a la confusió.