Un jove de 23 anys, de nom Kelvin Rafael Mejía, va morir a la matinada del 27 de febrer a la ciutat dominicana de la Romana al ingerir de cop el contingut d'una ampolla sencera de tequila.

El moment en què el jove es beu aquesta gran dosi d'alcohol va quedar enregistrat en vídeo. Després de prendre el tequila, diversos joves l'envolten per felicitar-lo i fer-li entrega dels diners, corresponent a una aposta.

Segons han relatat testimonis dels fets, Mejía es trobava a la discoteca Vacca Lounge quan va veure a un grup d'una deu persones que prenia tequila al voltant d'una taula. El noi es va acostar a ells i els va reptar a apostar diners sobre si seria o no capaç de beure's l'ampolla sencera. Els desconeguts van acceptar, i van aportar una recompensa de 30.000 pesos (gairebé 600 euros al canvi).

Després de beure's tot el tequila, Kelvin Rafael va començar a sentir-se malament. Els seus acompanyants el van portar als lavabos del local, on va perdre el coneixement. Van cridar als serveis mèdics, però no van poder fer res per salvar la vida. Mejía va morir per una intoxicació etílica.