Una jove mare, que va poder superar un greu càncer durant l'embaràs, va donar a llum bessons i va morir l'endemà per una aturada cardíaca. La dona s'havia fet popular a Califòrnia per compartir la seva lluita contra la malaltia mitjançant les xarxes socials. El fatal desenllaç ha despertat una onada de solidaritat cap a la família al llarg de tots els Estats Units.

La dona havia patit ja un càncer i malgrat que el tractament va funcionar, va perdre un ovari en el procés. Per a la seva sorpresa, i també alegria, va quedar embarassada de bessons.

Però de seguida va descobrir que el càncer havia tornat. Va fer un tractament intensiu al Centre Mèdic de Stanford malgrat l'embaràs, que incloïa la quimioteràpia, i va vèncer el càncer de nou.

Fa una setmana, amb el cap encara rapat al zero i amb una panxa a punt d'explotar, Jamie Snider va mostrar el seu singular somriure a Facebook. El somriure que havia mostrat sempre durant la seva lluita.

La dona va poder tenir els seus dos fills mitjançant una cesària programada i va aconseguir superar l'operació quirúrgica, però l'endemà, el seu cor es va aturar i va morir.

Camila i Nico, els dos bessons, van arribar abans d'hora, i els membres de la família diuen que són petites, però que estan sans i estalvis.

L'onada de solidaritat que ha despertat la seva història ha provocat que diverses entitats i amics s'hagin llençat a recaptar diners per garantir el futur dels dos nadons.